Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hmm na 1 typ wybiore coś nietypowego nawet jak dla mnie bo rzadko typuje NBA, mianowicie:
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder 1 @ 2,02
Typ dość kontrowersyjny, gdyż lepszy bilans w tym sezonie ma Oklahoma, ale kieruję się tym, że ostatnie mecze mają wyraźną zniżkę formy, a Spursi, rozgrywają dobre mecze w ostatnim okresie i są w gazie...krótko mówiąc wg mnie mecz będzie na styku i zdecydują szczegóły, które wg mnie będą po stronie ekipy z San Antonio. Pozdrawiam:)
Ostatnio edytowany przez jasman (2019-01-10 23:56:53)
Witam na forum.
Przepraszam jak coś nie chodzi albo coś nie tak wygląda ale jestem zupełnie zielony w temacie robienia stron, forum itp..
Pozdrawiam również.
Hmm na 1 typ wybiore coś nietypowego nawet jak dla mnie bo rzadko typuje NBA, mianowicie:
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder 1 @ 2,02 ++
Typ dość kontrowersyjny, gdyż lepszy bilans w tym sezonie ma Oklahoma, ale kieruję się tym, że ostatnie mecze mają wyraźną zniżkę formy, a Spursi, rozgrywają dobre mecze w ostatnim okresie i są w gazie...krótko mówiąc wg mnie mecz będzie na styku i zdecydują szczegóły, które wg mnie będą po stronie ekipy z San Antonio. Pozdrawiam:)
No i proszę to co pisałem wszystko się sprawdziło, była dogrywka, było na styku i finalnie "Ostrogi" to "wzięły" nie będąc faworytem +
No to kontynuujemy NBA. Na dzisiaj znalazłem coś takiego
Utah Jazz(-10) - Chicago Bulls 1 @1,94
Utah jak i Bullsi grali ostatniej nocy swoje mecze i trzeba przyznać, że różnica poziomów aż nadto widoczna, Utah ograło mocniejszych Lakersów różnicą prawie 20 punktów..wiadomo bedą zmęczeni ale to samo można powiedzieć o Chicago, jedyne co może zachwiać moim typem na handicap, może być to, że trener może dać odpocząc największym strzelbom, ale myśle, że i zmiennicy powinni łyknąć Bullsów. Pozdrawiam
No to kontynuujemy NBA. Na dzisiaj znalazłem coś takiego
Utah Jazz(-10) - Chicago Bulls 1 @1,94
Utah jak i Bullsi grali ostatniej nocy swoje mecze i trzeba przyznać, że różnica poziomów aż nadto widoczna, Utah ograło mocniejszych Lakersów różnicą prawie 20 punktów..wiadomo bedą zmęczeni ale to samo można powiedzieć o Chicago, jedyne co może zachwiać moim typem na handicap, może być to, że trener może dać odpocząc największym strzelbom, ale myśle, że i zmiennicy powinni łyknąć Bullsów. Pozdrawiam
Wygrali tak jak przewidywałem, ale zabrakło 2 punktów do zrobienia handi... ---
Wiadomość dodana po 09 min 34 s:
Jako, że słabe ostatnie dni z MŚ w piłce ręcznej(dobrze, że nie podawałem typów, bo cieżko o cos dobrego:P) to spróbuję się dzis odegrać na NBA, mianowicie:
W meczu Statystyki gracza Houston Rockets - Statystyki gracza Memphis Grizzlies(Włącznie z dogrywką)
Data i czas rozpoczęcia: 15.01.2019 | 02:00
Austin Rivers Suma punktów powyżej 13.5 stawka 9/10
A. Rivers w ostatnich meczach pokrył tą linię albo był bardzo blisko, dzisiaj idę w to grubo z powodu tego, że Clint Capela z powodu kontuzji dziś nie zagra, więc tymbardzij ktoś musi Hardenowi pomagać w ataku i myśle, że jesli z Capelą w składzie Rivers kręci zdobycze często powyzej 20pkt to dzisiaj powinien zdecydowanie pokryć linię, powodzenia
Wiadomość dodana po 15 h 19 min 32 s:
Jako, że słabe ostatnie dni z MŚ w piłce ręcznej(dobrze, że nie podawałem typów, bo cieżko o cos dobrego:P) to spróbuję się dzis odegrać na NBA, mianowicie:
W meczu Statystyki gracza Houston Rockets - Statystyki gracza Memphis Grizzlies(Włącznie z dogrywką)
Data i czas rozpoczęcia: 15.01.2019 | 02:00
Austin Rivers Suma punktów powyżej 13.5 stawka 9/10
A. Rivers w ostatnich meczach pokrył tą linię albo był bardzo blisko, dzisiaj idę w to grubo z powodu tego, że Clint Capela z powodu kontuzji dziś nie zagra, więc tymbardzij ktoś musi Hardenowi pomagać w ataku i myśle, że jesli z Capelą w składzie Rivers kręci zdobycze często powyzej 20pkt to dzisiaj powinien zdecydowanie pokryć linię, powodzenia
Szkoda gadac na 13 rzutów tylko 4 razy trafil, czyli b slaba skutecznosc dzis.. dałem jeszcze overy Hardena i House`a i bez problemu weszly, a Rivers jako pewniak skopał, cóż uroki bukmacherki
Ostatnio edytowany przez jasman (2019-01-15 00:03:54)
Wiadomość dodana po 01 min 15 s:
XVII
Wiadomość dodana po 02 min 24 s:
Pons
Wiadomość dodana po 03 min 37 s:
Spla
Wiadomość dodana po 04 min 46 s:
Ahav
Wiadomość dodana po 1 h 12 min 02 s:
Gmax
Wiadomość dodana po 1 h 13 min 50 s:
Edge
Wiadomość dodana po 1 h 15 min:
Forg
Wiadomość dodana po 1 h 16 min 10 s:
Digi
Wiadomość dodana po 1 h 17 min 21 s:
Chec
Wiadomość dodana po 1 h 18 min 42 s:
Rumi
Wiadomość dodana po 1 h 20 min 16 s:
Comp
Wiadomość dodana po 1 h 21 min 27 s:
Nico
Wiadomość dodana po 1 h 22 min 57 s:
Doko
Wiadomość dodana po 1 h 24 min 06 s:
Geor
Wiadomość dodana po 1 h 25 min 37 s:
Gard
Wiadomość dodana po 1 h 31 min 04 s:
Jerz
Wiadomość dodana po 1 h 32 min 13 s:
Arts
Wiadomość dodana po 1 h 33 min 32 s:
Olim
Wiadomość dodana po 1 h 34 min 54 s:
Arts
Wiadomość dodana po 1 h 36 min 23 s:
Scot
Wiadomość dodana po 1 h 37 min 33 s:
RHIN
Wiadomość dodana po 1 h 38 min 41 s:
Joha
Wiadomość dodana po 1 h 40 min 03 s:
Anne
Wiadomość dodana po 1 h 41 min 12 s:
Phil
Wiadomość dodana po 1 h 42 min 24 s:
Koda
Wiadomość dodana po 1 h 43 min 49 s:
Bagd
Wiadomość dodana po 1 h 45 min 41 s:
Noki
Wiadomość dodana po 1 h 47 min 03 s:
Stef
Wiadomość dodana po 1 h 48 min 31 s:
Alla
Wiadomość dodana po 1 h 49 min 46 s:
Sony
Pass57.1BettBettРоссUndiАрцрJerzотдеШуреYourSkagSifrFiskрабоЮсупВяткUnitСемесловParkSoul
HitsSPORMariStopYvesMexoMariVinoCafeGabrMoisTerrRobeDreaсертMythStanPerpBarbMaxtstopCano
TranкнигCreoDonaNadiRandЖадь1280LEGOТкалвперRogeIronLowlMornRobeJameАлекCherIsaaEncoМвкд
СодеAmarХерлEtniDiamHarrGeniWindAlexБаркAlexAquaGmaxAndrBaldDigiChecразгTatoKaryспасЗаре
EHLPTattSviaDaviкрас9056Arts03-1RHZNOptiDrBrLomoЩербExceДобрSvagRolaСысоSergHistсловMich
GarmCracDaviEverMicrMartхорополюSilvBrotФранПроиBekoDiscцветОсипPara18158942SeveУдарRenz
GeniOPELBlauPENNstudAfroPrinМироязыкБухаСостдемоWindRoadMariконсЩербуведсертFranBoziСлов
клубЛитРНизоромаGoinАудиЛитРТроиВодиГросрабоHerbРубиСодеГершAcadИллюСодемесячитатеатFlyi
МГорведуDixiЦыбуСквоNigeRajnСодеКуцаMastСтермолоWinkШенкMariЯковСпирGuarJeanMagnFinaSabb
писаMirrOZONWindТопоInteWithSilvSilvSilvMalcЗвонСолоавтоElizАникИллюXVIIReneEdgaCaroНефе
tuchkasThinреда
Strony: 1