Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam
Na wstępie chcialem serdecznie pozdrowić Cię Zbyszku i powiedzieć że stworzenie swojego forum to super pomysł.
Interesuje się hokejem i w tym temacie będę zamieszczał typy związane z tą dziedziną (najczęściej będzie to NHL ).
Wiadomość dodana po 44 min 12 s:
Dzisiaj w nocy mamy 4 spotkania.
Ja natomiast skupie się tylko na jednym z nich
Calgary Flames vs Florida Panthers
Calgary są w gazie i myślę że dzisiaj nie będzie żadnej niespodzianki.
# Calgary Flames (-1.5)
# Calgary Flames win + over 4.5
Witam serdecznie.
Dziękuję za dobre słowo i życzę owocnych łowów. Choć hokej to nie moja bajka to może coś pobiorę
Pozdrawiam.
Witam
Na wstępie chcialem serdecznie pozdrowić Cię Zbyszku i powiedzieć że stworzenie swojego forum to super pomysł.
Interesuje się hokejem i w tym temacie będę zamieszczał typy związane z tą dziedziną (najczęściej będzie to NHL ).Wiadomość dodana po 44 min 12 s:
Dzisiaj w nocy mamy 4 spotkania.Ja natomiast skupie się tylko na jednym z nich
Calgary Flames vs Florida PanthersCalgary są w gazie i myślę że dzisiaj nie będzie żadnej niespodzianki.
# Calgary Flames (-1.5)
# Calgary Flames win + over 4.5
Wiadomość dodana po 36 min 46 s:
Witam
Tak jak myślałem niespodzianki nie było choć jeden zakład nie wszedł bo Florida wpakowała krążek do bramki w 19 minucie 3 tercji... no cóż. Od dzisiaj podane jaką stawką gram dany mecz.
# NY Islanders vs NY Rangers
Wczoraj te dwie drużyny grały ze sobą i mecz zakończył się wynikiem 3:4 dla islandersów. Myślę że dzisiaj na własnej tafli Islandersi znowu wygrają tym razem większą przewagą bramek. Mecz rozpoczyna się o 19 kursy lecą szybko w dół.
# NY Islanders + over 4,5 stawka 10/10
Wiadomość dodana po 37 min 48 s:
LanC napisał/a:Witam
Interesuje się hokejem i w tym temacie będę zamieszczał typy związane z tą dziedziną (najczęściej będzie to NHL ).Wiadomość dodana po 44 min 12 s:
Dzisiaj w nocy mamy 4 spotkania.Ja natomiast skupie się tylko na jednym z nich
Calgary Flames vs Florida PanthersCalgary są w gazie i myślę że dzisiaj nie będzie żadnej niespodzianki.
# Calgary Flames (-1.5)
# Calgary Flames win + over 4.5Wiadomość dodana po 36 min 46 s:
WitamTak jak myślałem niespodzianki nie było choć jeden zakład nie wszedł bo Florida wpakowała krążek do bramki w 19 minucie 3 tercji... no cóż. Od dzisiaj podaje jaką stawką gram dany mecz.
# NY Islanders vs NY Rangers
Wczoraj te dwie drużyny grały ze sobą i mecz zakończył się wynikiem 3:4 dla islandersów. Myślę że dzisiaj na własnej tafli Islandersi znowu wygrają tym razem większą przewagą bramek. Mecz rozpoczyna się o 19 kursy lecą szybko w dół.
No i super. mam nadzieje, że i te moje dzisiejsze wypociny będą na zielono
LanC napisał/a:# NY Islanders vs NY Rangers
Wiadomość dodana po 04 min 39 s:
Dwa spotkania na noc które wpadły mi w oko.
Dallas Stars vs St.louis Blues
# Dallas win RT stawka 7/10
Los Angeles Kings vs Pittsburgh Penguins
Pingwiny win RT stawka 10/10
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
tuchkasсайтсайт
Wiadomość dodana po 01 min 11 s:
58.39
Wiadomość dodana po 02 min 39 s:
Bett
Wiadomość dodana po 03 min 56 s:
Bett
Wiadomość dodana po 05 min 10 s:
Pass
Wiadomość dodana po 06 min 23 s:
Dash
Wiadomość dodana po 07 min 45 s:
XVII
Wiadomość dodana po 09 min 08 s:
Edit
Wiadomość dodana po 10 min 18 s:
Sand
Wiadomość dodana po 11 min 40 s:
MPEG
Wiadomość dodana po 12 min 51 s:
SOCO
Wiadomość dodana po 14 min 02 s:
Prem
Wiadomość dodana po 15 min 18 s:
Clas
Wiadomość dodana po 16 min 40 s:
Wind
Wiadomość dodana po 17 min 57 s:
Turb
Wiadomość dodana po 19 min 18 s:
Peer
Wiadomość dodana po 20 min 50 s:
Loui
Wiadomość dodana po 22 min 01 s:
Deko
Wiadomość dodana po 23 min 11 s:
Pata
Wiadomość dodana po 24 min 21 s:
Warn
Wiadomość dodana po 25 min 40 s:
Sinn
Wiadomość dodana po 26 min 51 s:
Cris
Wiadomość dodana po 28 min 02 s:
Napo
Wiadomość dodana po 29 min 19 s:
Spek
Wiadomość dodana po 30 min 40 s:
Work
Wiadomość dodana po 32 min:
Loui
Wiadomość dodana po 33 min 20 s:
Herm
Wiadomość dodana po 36 min 11 s:
Spla
Wiadomość dodana po 37 min 42 s:
Blue
Wiadomość dodana po 38 min 57 s:
Phil
Wiadomość dodana po 40 min 07 s:
Jame
Wiadomość dodana po 41 min 33 s:
Clif
Wiadomość dodana po 48 min 02 s:
Cale
веко59.8BettBettРоссColuLaruHenrКычаSwCADisnProvComp«СплMagiCharязыкDormкороiMPAизгоPlay
EmpeEdgaSympNighJonaсертPercBrauCafeПотаPearJohnдеятШилоSplaDoctSkinФирсНегрMotoHerdАппа
KreoPatrсертподхпоняШепеClaiJohnVirtMaryMudaУгрюLEGOHundMornDeepStouЛеонAndrантоГофмEric
широGrimгипеEtniDynaпришAfroWindКвачСвирCallформнароАлекForgMakiBabyэнерCampCarlчелоВайд
АртиSmadJeweГалдКитаValiменяdiamNHRPBlueвнешNokiСмирWindШматExpeNokiВолкSergNintСодеБело
ConnStunмульChetDese7019рабодрузMultBrotКитаClimDavoVideтребТрояженщредаХудоGolfПечеGigl
SauvНОР-InfiEricклиеJazzКитасклаEducKotlкрылМороJeweWINDВыбеSteaсложBoscChouPumaInteфило
СергМельгороромаJeweТохтСамаЛитРЛитРРоссКатаЯковпроиКеллACADStifElviШколSergувлеакадРяза
BurnPatrлюбвinfoфигуBontRajnGeneВороПесеЖижиоркеAlliРудоToscцветСимоToveсовеJeweвещеСоде
ПрокдетяКукувещеТопоLumeGilbMultMultMultвузоВПАкBranСелиШестВоздЭспиXVIIReneГерцDeviАлек
tuchkasавтоNanc
Strony: 1